Forum nieruchomości na Wyspach Salomona. Polskie forum poświęcone inwestowaniem w nieruchomości za granicą w każdym zakątku kuli ziemskiej. Czy waszym zdaniem można uzyskać wolność finansową poprzez inwestowanie w nieruchomości na świecie np. w tak odległych krajach jak Wyspy Salomona? Ponieważ większość osób szukających informacji o Wyspach Salomona poszukuje głównie wycieczek na Wyspa Salomona, szuka wczasów i ofert wypoczynku. Na naszym forum nieruchomościowym "Dom bez Granic" znajdziesz informacje o cenach nieruchomości na Wyspach Salomona, o największych tuzach światowego rynku nieruchomości, jak Remax czy Century 21. Byłeś na Wyspach Salmona? A może mieszkasz tam od lat? Pomóż nam znaleźć informacje ile kosztują domy i mieszkania na Wyspach Salomona? Gdzie szukać ogłoszeń nieruchomości z tego regionu Oceanii? Ile kosztuje wynajem, a ile kosztuje apartament lub dom wakacyjny na Wyspach Salomona? Doradztwo i consulting, forum dyskusyjne i wymiana opinii. Czy istnieje Polonia na Wyspach Salomona? Jak wygląda życie codzienne na wyspach? Ile się zarabia i gdzie mogą kupować obcokrajowcy i jak wygląda prawo rynku nieruchomości. Czy są obostrzenia dla obcokrajowców? Ile wynoszą podatki na Wyspach Salomona?
Jak czułbyś się emigrując na takie wysepki, położone pomiędzy Papua Nowa Gwinea a Vanuatu? Sprawdź forum z poszczególnych miast kraju: Honiara, Kirakira, Noro, Gizo, oraz Auki.
Wczoraj polska telewizja TVN Biznes i Świat wyemitowała fantastyczny film o Wyspach Salomona. Chyba była to australijska produkcja. Niestety udało mi się obejrzeć tylko połowę filmu zupełnie przypadkowo na niego trafiłem. Woow co za miejsce, w ogóle jeszcze nie tknięte przez masową turystykę. Kapitalne miejsce.
Chętnie wybrałbym się tam aby zbadać je pod "kątem nieruchomościowym"
Czy ktoś z Was był na Wyspach Salomona. Chciałbym zdobyć informację jak tam najlepiej dolecieć. Jakie opcje lotów samolotem byłyby najkorzystniejsze? Jak szukać lotów?
Widziałem ten program

Coś pięknego. Zaraz bym się pakował. Ale Nowa Gwinea też jest blisko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość