Forum nieruchomości w Bułgarii. Opinie o bułgarskim rynku nieruchomości. Poczytaj wypowiedzi Polaków pracujących w nieruchomościach w Bułgarii i osób które zakupiły mieszkanie w Bułgarii. Polskie i bułgarsie firmy zaangażowane w pośrednictwo i sprzedaży mieszkań i domów w Bułgarii. Kupiłeś już mieszkanie w Bułgarii? Podziel się z czytelnikami swoimi doświadczeniami, poleć dobrą agencję i doradź innym jak korzystnie zainwestować w Bułgarii i w jakich miejscach Bułgarii najlepiej kupować apartamenty i domu. Ile kosztuje utrzymanie nieruchomości w Bułgarii forum.
Prowadzisz wynajem nieruchomości w Bułgarii na wakacje? Zaprezentuj swoje oferty, powiedz czytelnikom forum jak rezerwować i jak samemu rozpocząć biznes wynajmu nieruchomości w Bułgarii. Consulting Bulgaria. Polacy w Bułgarii.
Sprawdź wypowiedzi na forum ile kosztuje prawnik w Bułgarii, ile notariusz i jak wygląda od strony praktycznej sprzedaż nieruchomości w Bułgarii. Problemy Polaków w Bułgarii. Wakacyjne apartamenty w Słonecznym Brzegu i w Warnie. Podziel się z nami swoją wiedzą i doświadczeniem z Bułgarii.
Forum nieruchomości w Bułgarii z największych miast kraju: Warna, Sofia, Płowdiw, Burgas, Ruse, Stara Zagora, Plewen, Sliwen, Pamporowo, Dobricz i Szumen. Polscy agenci nieruchomości w Bułgarii. Zapraszamy na forum Bułgaria nieruchomości.
#140 przez Pitanga
5 cze 2015, o 17:17
Byłam w Bułgarii. To totalny syf i kupa bałaganu. W ogólnie nie rozumiem iż tam Polacy kupują nieruchomości. Co z tego że trochę cieplej jest w lecie. Ale to komunistyczne dno. Pełno cwaniaków czeka aby Cie aby Cię oszukać. Ludzie nie jedźcie do Bułgarii, a tym bardziej jakieś mieszkania kupować.
Strach na każdym kroku.
To postkomunistyczne badziewie. Nie jedźcie nigdy do tego syfiarstwa.
#215 przez _admin_
14 wrz 2015, o 16:40
A mi ukradli kąpielówki jak byłem na wczasach z rodzicami w Bułgarii, ale to w połowie lat 80-tych ubiegłego wieku :)
Kąpielówki były z Adidasa, a to w tamtych czasach nie byle co było ...
A może to Polacy świsnęli a nie Bułgarzy ...? któż to wie :)
#360 przez jarowysocki
27 kwi 2016, o 13:21
Oprócz paru wakacyjnych miejscowości (i to nie w całości) nie sposób się z tobą nie zgodzić.
#382 przez Andrzej835
30 lip 2016, o 19:31
jarowysocki - Totalnie przesadzona opinia. To, że kraj biedniejszy i jak się pojeździ po miastach i prowincji, to oczywiście to widać, to fakt, ale dlaczego od razy syf??? Poza tym kupuje się nieruchomości w kurortach i miasteczkach wakacyjnych gdzie jest bardzo przyjemnie i ładnie. Ja kupiłem tam apartament i nie żałuję.
Nawet trudno się odnieść do tej wypowiedzi, bo nie wskazał właściwie nic poza epitetami, co mu się nie podobało.
Ja uważam, że Bułgaria to super miejsce do kupienia wakacyjnej nieruchomości. Już prędzej nie zachęcam, ale i nie odradzam, znajomym wyjazdów do hoteli z opcją all-inclusive, bo tam rzeczywiście żarcie, napoje, alkochol i obsługa jest kiepska, ale to dlatego, że ludziom się wydaje, że jak jadą do Bułgarii, to powinno być taniej, i hotele się do tego dostosowują, i muszą szukać we wszystkim oszczędności, żeby biznes się opłacał - na pracownikach (więc nie są zmotywowani), na produktach, na remontach, na utrzymaniu itd. Ale i tak większości moim znajomym bardzo się podobają pobyty w hotelach i cieszyli się z ciepłego morza, dobrej pogody, słońca, piaszczystych plaż, rybek „caca” i dobrego wina i piwa. Natomiast ja uważam, że właśnie wyjazdy do apartamentów są jeszcze fajniejsze, a najlepiej do własnego. Jest się wtedy niezależnym, można chodzić do niedrogich fajnych knajpek, spędzać wieczory na spokojnym tarasie i wyskoczyć w różne miejsca np., do przepięknego Nesseberu, Sozopolu, do akwaparku (a takich jest tam kilka), czy nawet do tej „biednej” wioski, gdzie w restauracyjce zaskoczy cię lokalne smaczne jedzenie.
I w ogóle polecam Bułgarię, piękna przyroda i serdeczni ludzie. A jak się kupi tam apartament, zacznie się jeździć, pozna ludzi i miejsca, to wtedy dopiero się ją właściwie doceni.
#2072 przez Juraf34
23 mar 2021, o 03:27
_admin_ napisał(a):A mi ukradli kąpielówki jak byłem na wczasach z rodzicami w Bułgarii, ale to w połowie lat 80-tych ubiegłego wieku :)
Kąpielówki były z Adidasa, a to w tamtych czasach nie byle co było ...
A może to Polacy świsnęli a nie Bułgarzy ...? któż to wie :)

Ja też miałem to złe doświadczenie, ale w rzeczywistości był to tylko żart między miejscowymi.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

SPONSOR FORUM

Booking.com

SPONSOR FORUM

O FORUM

Podyskutuj o nieruchomościach zagranicznych. Forum dyskusyjne "Dom bez granic" to pierwsze polskie forum internetowe w całości poświęcone nieruchomościom w Europie i na świecie, zakupie zagranicznego domu lub mieszkania i przeprowadzce za granicę. Forum i opinie o życiu i mieszkaniu w obcym kraju. Opinie o wynajmie wakacyjnym apartamentów, domów i hoteli.

Planujesz wyjazd za granicę? Emigrację na dłużej lub krócej? Wyjazd do pracy w Europie lub w świat? Zakup nieruchomości poza Polską? Nie wiesz jak zacząć? Chcesz dobrze zainwestować i nie wiesz gdzie? Na tym forum znajdziesz odpowiedzi i opinie w jakim kraju najlepiej zainwestować. Jak żyje się i pracuje Polakom za granicą.