Forum nieruchomości na Islandii. Opinie i wypowiedzi o Islandii. Emigracja do Islandii, zakup i wynajem nieruchomości w tym kraju na północy Europy. Sprawdź jak żyje się na co dzień w tym kraju. Mieszkasz w Islandii? Chcesz podzielić się z czytelnikami forum jak mieszka się w tym kraju, jakie ceny są na Islandii? Zarejestruj się na forum i zamieść swoje opinie. Polonia w Islandii. Życie, praca i emigracja do tego kraju. Informacje od naszych czytelników zainteresowanych nieruchomościami na świecie o cenach wynajmu mieszkań w Islandii. Jak stawiać pierwsze kroki w tym kraju? Gdzie szukać domów i mieszkań na wynajem. A może bardziej opłaca się kupić dom na Islandii i zostać na stałe. Wyprawa na Islandię na wakacje - gdzie wynająć wakacyjne apartamenty na Islandii? Ile kosztuje obsługa prawna transakcji sprzedaży - kupna nieruchomości? Polskie firmy Islandii związane z rynkiem nieruchomości. Ceny i podatki od nieruchomości na Islandii. Koszty prawnika i notariusza.
Forum z największych miast Islandii: Reykjavik, Keflavik, Kopavagur, Hafnarfjorour, Akureyri i inne.
Pracowałem na Islandii w latach 80-tych przy obróbce ryb. To bardzo ciężka praca i nie sądzę aby do dzisiaj się coś zmieniło, nawet przy dzisiejszej technologii. Ale na tamte czasy t można było zarobić fortunę i do Polski sie przyjeżdżało jak panisko.
Jak ktoś chce jakiś porad odnośnie Islandii to chętnie odpowiem. Spędziłem tam sporo czasu i jest co wspominać.
Witam. Jak wyglada sytuacja z mozliwoscia zakupu dzialki budowlanej na Islandii? Nie mam obywatelstwa islandzkiego. Niekoniecznie musze tam mieszkac dluzej niz 3 miesiace, ale dzialke budowlana chcialbym kupic. Jest taka mozliwosc?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość