Forum nieruchomości w Afganistanie. Property Afganistan. Jak inwestować w Afganistanie i czy ta część Azji warta jest do inwestycji w nieruchomości zagraniczne. Nasze forum to polski przewodnik p nieruchomościach w Afganistanie i inwestycjach w Afganistanie. Raczej niewielu osobom Afganistan kojarzy się z kupnem mieszkania lub domu, a raczej ze stacjonującymi wojskami Północnoatlantyckiego Sojuszu NATO i polskimi żołnierzami stacjonującymi w Afganistanie. Ale ten kraj w Azji, owiany pożogami wojen wybierają niektórzy inwestorzy na zakup ziemi, domu lub mieszkania. Waluta obowiązująca w Afganistanie to afgani. W tym dziale naszego forum o nieruchomościach na świecie, znajdziesz posty i wypowiedzi Polaków którzy byli w Afganistanie. Forum dyskusyjne o Afganistanie. Największe miasta Afganistanu to: Kabul stolica kraju, Majmana, Szeberghan, Pole-e Chomri, Kunduz, Dżalalabad, Mazar-i Szarif, Kandahar i Heret. Oczywiście Gazni, gdzie stacjonowały polskie siły zbrojne w Afganistanie. Biedny i rozdarty wojnami na przestrzeni ostatnich lat Afganistan, jest odizolowanym krajem, wciśniętym pomiędzy Pakistan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadżykistan, oraz Chiny. Po pokonaniu Talibów w 2001 przez oddziały US Army, Afganistan stanął przed olbrzymimi wyzwaniami. Mimo wprowadzonych reform i poprawy socjalnej, życie w kraju pogorszyło się. Dzieci afgańskie wedle statystyk UNICEF są najgorzej odżywione na całym świecie. Jeżeli masz doświadczenia z Afganistanu i masz pomysł na inwestycje w tym kraju weź udział na naszym form "Dom bez Granic", podziel się swoimi doświadczeniami z Afganistanu. A może byłeś w polskich siłach zbrojnych stacjonujących w Afganistanie, więc napisz nam po swoich przeżyciach. Napisz czy warto w ogóle brać Afganistan pod uwagę jako miejsce na inwestycję w nieruchomości zagraniczne. Jakie istnieje ryzyko nie tylko inwestowania ale wyjazdu na wakacje i zwiedzanie do Afganistanu. Gdzie szukać noclegów, hotelów i mieszkań na wynajem w Afganistanie. Czy w ogóle warto myśleć o kupnie nieruchomości w tym kraju.
Poszukuje kolegi, który służył w Afganistanie 6 lat temu. Nazywa się Marcin Kopeć. Straciłem z nim kontakt zaraz po tym jak wrócił stamtąd. Prawdopodobnie wyjechał albo do Kanady albo do Stanów. Gdybyś akurat przeczytał ten post to namiary na mnie znajdziesz w moim bio na tym forum.
Albo gdyby go ktoś znał i mi napisał cokolwiek tez byłoby świetnie.
Jestem cały czas w Polsce, trochę się u mnie zmieniło, ale też planuje emigrację.
Bo na polskich krętaczy i cwaniaków z ZUS nie będę robił do końca życia.
Uczę się języka i planuje wyjazd do jakiegoś dobrego kraju.
Bo tu nic ciekawego się nie szykuje w tej Polsce.
A próbowałeś na Naszej Klasie tego kolegę znaleźć?
Daj apel na yt na przykład.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość