Forum nieruchomości w Gruzji. Zapraszamy do działu o Gruzji i nieruchomościach na Kaukazie. W tym dziale znajdziesz opinie Polaków odwiedzających Gruzję na wakacjach jak również w celach inwestycyjnych. Byłeś w Gruzji? Podziel się z nami jak tam jest? Czy opłaca się inwestować i czy warto myśleć o inwestycji w nieruchomości, działkę, dom lub mieszkanie czy raczej należy odpuścić sobie Gruzję w swoich poszukiwaniach nieruchomości na świecie. Wypowiedzi, opinie i doświadczenia z Gruzji. Posty z miast gruzińskich: Tbilisi, Kutaisi, Batumi, Rustawi, Zugdidi, Suchumi, Gori, Poti i Samtredia.
Przyjaźni nam ludzie, dobre relacje Gruzji z Polską to wszystko powoduje iż chcemy od Was informacje o Gruzji i praktycznego info gdzie inwestować w tym kraju. Ile wynoszą podatki od nieruchomości w Gruzji? Jak wygląda proces kupna działki, mieszkania lub domu w Gruzji. Prawa obcokrajowca w Gruzji. Prawnicy i notariusz w Gruzji. Polskie środowiska w Gruzji i emigracja Gruzinów do Polski. Jak wygląda życie i praca codzienna w Gruzji. Consulting biznesowy i doradztwo w Turcji. A jak prezentuje się rynek wynajmów apartamentów w Gruzji? Gdzie szukać noclegów i wynajmu wakacyjnego w Gruzji. Czy można uzyskać kredyt w Gruzji. System sprzedaży nieruchomości w tym kraju. Jak wygląda akt własności nieruchomości i wszystko co związane z Gruzją. Polskie forum o Gruzji.
Nigdy więcej do Gruzji nie pojadę, tym bardziej szukać nieruchomości ..brr.
Byłam niedawno i to takie chamy cwaniaki i orżną Cię na pierwszym rogu.
Nie wiem skąd taka pozytywna propaganda w polskich mediach o Gruzji ale to brud, smród, syf i ubóstwo.
Sorry nigdy więcej tam moja noga nie postanie.
Próbowali mnie oszukać w hotelu, restauracji i bałam się tam chodzić po ulicach.
to wszystko śniade towarzystwo jest .. co to za kraj ... nie jedźcie tam nigdy.
Nie jest tak wcale tak źle. W Wiedniu znam pełno Gruzinów i to bardzo porządni ludzie. A do Polaków odnoszą się z sympatią.
Pitanga napisał(a):Nigdy więcej do Gruzji nie pojadę, tym bardziej szukać nieruchomości ..brr.
Byłam niedawno i to takie chamy cwaniaki i orżną Cię na pierwszym rogu.
Nie wiem skąd taka pozytywna propaganda w polskich mediach o Gruzji ale to brud, smród syf i ubóstwo.
Sorry nigdy więcej tam moja noga nie postanie.
Próbowali mnie oszukać w hotelu, restauracji i bałam się tam chodzić po ulicach.
to wszystko śniade towarzystwo jest .. co to za kraj ... nie jedźcie tam nigdy.
Może po prostu chcą przyciągnąć odwiedzających. Nie ma nic złego w tym, co wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość