Jak zainwestować w Indiach

Forum nieruchomości w Indiach. Zakup nieruchomości za granicą w Indiach. Ogromny kraj, a w zasadzie subkontynent z ponad miliardem ludności i ogromne okazje dla inteligentnych inwestorów w nieruchomości. Poznaj indyjski rynek nieruchomości. India Real Estate. Polacy w Indiach i osoby związane z agencjami nieruchomości w Indiach i inwestorzy kupujący domy, mieszkania, ziemię i działki w Indiach.
Dowiedz się od użytkowników forum: ile wynoszą podatki od nieruchomości w Indiach? Jak wygląda proces kupna sprzedaży nieruchomości w Indiach. Jak kształtują się ceny w różnych stanach i miastach Indii i gdzie jest korupcja, a gdzie nie.
Polacy w Indiach? Czy Polak może kupić nieruchomość w Indii i jakie czekają na niego przeszkody przed zakupem.
Opinie o zamieszkaniu i przeprowadzce do Indii. Ile kosztuje średnio mieszkanie w Indiach. Cena za m2 w Indiach. Jak zdobyć wolność finansową poprzez inwestowanie w Indiach. Przejrzyj opinie Polaków którzy zetknęli się z indyjskimi nieruchomościami, pracują w Indiach . Sprawdź forum w takich miastach Indii jak: Jaipur, Pune, Surat, Kalkuta, Madras, Ahmadabad, Hajdarabad, Bangalore, Mieszkania w Delhi, oraz nieruchomości Mumbaj.
Wiedza praktyczna przed wyprawą do Indii w poszukiwaniu hinduskich inwestycji w nieruchomości na świecie. Zapraszamy do dyskusji i zamieszczania swoich opinii.

Jak zainwestować w Indiach

Postprzez nowyinwestor » 22 cze 2015, o 09:59

Witam
Ostatnio zacząłem się interesować indyjskich rynkiem nieruchomości za radą znajomego w UK. Okazuje się, iz mnóstwo obcokrajowców kupuje mieszkania w Indiach. Wygląda na to iż jest dobry zwrot z inwestycji, jeżeli myślimy o długoterminowej inwestycji.
Ale nigdy w Indiach nie byłem i jakoś nie za pewnie się czuję od czego w ogóle zacząć. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z Indii. Czy na prawdę warto tam pojechać i zainwestować.
A może są jakieś firmy czy agencje które mogłyby mi pomóc w Indiach.
Trochę mam wiedzy o BRIC i innych tego typu rzeczach, jednak rzeczywistość i zakupienie w Indiach to na pewno będzie inna sprawa.
Krótko mówić, potrzebuje kogoś, jakiegoś dobrego konsultanta, rzeczoznawcę rynku lub osobę profesjonalna w temacie tamtejszych nieruchomości. Musze wiedzieć jak, ile i gdzie zainwestować i jaka będzie stopa zwrotu z inwestycji.
nowyinwestor

Powrót do Indie