Forum nieruchomości w Japonii. Planujesz wycieczkę do Japonii? A może masz już kontrakt, oraz podpisaną umowę z japońską firmą i jedziesz do pracy do Japonii? W takim razie będzie Ci potrzebny nie tylko hotel, ale wynajęcie mieszkania, zmierzenie się z językiem i japońską perfekcyjnością i zamiłowaniem do dokładności i szczegółów. A może planujesz wyjazd do Japonii jako hostessa do nocnego klubu? Mnóstwo Polek pracuje w Japonii w charakterze dziewczyn do towarzystwa, także inne nacje dziewcząt z Europy Wschodniej pracuje w Japonii w charakterze ... może nie prostytutek, ale dziewcząt lekkich obyczajów oględnie mówiąc. W tym dziale nieruchomości w Azji zamieszczamy posty o wynajmie nieruchomości w Japonii. Jak szukać na miejscu mieszkania w Tokio lub Osace. Jakie są ceny nieruchomości w Japonii? Angielskojęzyczne i polskie portale poświęcone Japonii. Ile kosztuje życie codzienne w Japonii i ile można zarobić w Japonii. Japoński rynek nieruchomości oczami Polaka. Polonia w Japonii i polskie środowiska polonijne w Japonii. A także dyskusja i opinie na temat wakacyjnych apartamentów na wynajem w Japonii. Ceny i standard noclegów w Japonii. Gdzie szukać consultingu i doradztwa w Japonii. Polskie firmy w Japonii i wakacje w Japonii. Ogłoszenia związane z Japonią, oraz agencje nieruchomości zajmujące się sprzedażą domów i mieszkań w Japonii. Trzęsienia ziemi w Japonii i sposoby ich zapobiegania, struktura domów i budynków. Ubezpieczenia domów, system pomocy na wypadek trzęsienia ziemi. Byłeś w Japonii? Znasz ten kraj? Napisz jak wygląda życie codzienne i Twoje doświadczenia w wynajmie lub inwestycjach w Japonii. Ile kosztuje notariusz, a ile prawnik w Japonii? Dyskusja o Japonii. Zapraszamy: sprawdź posty z największych miast kraju: Tokio, Kobe, Osaka, Fukuoka, Kawasaki, Sendai, Hiroszima, Saitama, Kioto, Sapporo, Nagoja i Jokohama.
przez sogdanek » 11 mar 2023, o 19:38
Szukam namiarów na jakieś miejsce w Tokio gdzie spotykają się Polacy. jakaś restauracja czy klub Polonijny. Mój młodszy brat jedzie w kwietniu do pracy w Tokio, ale chciałbym aby miał jakieś kontakty także z japońską polonią i Polakami mieszkającymi w Japonii. Szukałem na facebooku i w internecie ale nic konkretnego nie udało mi się znaleźć a zależy mi na jakichś konkretnych informacjach i namiarach na jakiś Polaków w Tokio.
-

sogdanek
-
-
Powrót do Japonia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość