Dzień Dobry z Pruszkowa

Jesteś na forum po raz pierwszy? Tutaj możesz napisać kilka słów o sobie. W jakim kraju mieszkasz, co zamierzasz ... A może dopiero planujesz wyjazd z Polski i nie wiesz na jaki kraj się zdecydować? Mieszkasz za granicą od lat? Podziel się z innymi informacjami jak żyje się za granicą. Zapraszamy

Dzień Dobry z Pruszkowa

Postprzez Biskup » 17 kwi 2015, o 07:19

Witam z kraju, Właśnie trafiłem na Wasze forum. I widzę iż to coś nowego. Ale fajna rzecz, bo takich informacji właśnie szukałem w internecie i nie ma za wiele konkretnych informacji tego typu dla tych co zamierzają wyjechać z Polski.
Same jakieś śmieciowe rzeczy po tych wszystkich portalach polskich.
Właśnie jestem na etapie pożegnania się z PL i wyjazdem.
Jeszcze nie zdecydowaliśmy do jakiego kraju wyemigrujemy, ale pomysły są dobre. Kasa na początek też jakaś jest.
Mamy dwójkę dzieci, ale Polski mamy naprawdę serdecznie dość i czas na podjęcie w końcu tej męskiej decyzji.
Także pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu Forum. Super pomysł. Pozdrawiam jeszcze z Polski :)
Biskup

Re: Dzień Dobry z Pruszkowa

Postprzez Natalia88 » 17 kwi 2015, o 07:31

Miałam kiedyś chłopaka z Pruszkowa. A właściwie spod Pruszkowa :)
Natalia88

Postprzez Biskup » 17 kwi 2015, o 07:33

A jak się zwał ten szczęśliwiec?
Biskup

Postprzez Baryla » 27 kwi 2015, o 05:22

Pruszków to tak generalnie tylko się z jednym kojarzy ... :)
Baryla

Postprzez Natalia88 » 27 kwi 2015, o 05:25

To już zawsze tak będzie...?
Natalia88

Postprzez Biskup » 22 sie 2016, o 08:21

Właśnie że nie. Czas już skończyć z tym stereotypem z lat 90 tych. W tej chwili Pruszków kwitnie. A nowy burmistrz Pruszkowa działa bardzo dobrze i dużo robi dla miasta i jego mieszkańców. Wystarczy sprawdzić wiadomości z Pruszkowa i jak są wydawane pieniądze z Unii.
Biskup

Postprzez John » 24 sie 2016, o 10:47

To prawda wielu młodych już o tym nawet nie pamięta. Pruszków i jego wizerunek mocno się zmienił. :)
John

Postprzez valentind94 » 24 lis 2020, o 18:42

Biskup napisał(a):Właśnie że nie. Czas już skończyć z tym stereotypem z lat 90 tych. W tej chwili Pruszków kwitnie A nowy burmistrz Pruszkowa działa bardzo dobrze i dużo robi dla miasta i jego mieszkańców. Wystarczy sprawdzić wiadomości z Pruszkowa i jak są wydawane pieniądze z Unii.

Więc pozwólmy mu pracować i wprowadzać zmiany.
valentind94

Postprzez Honorine65 » 29 mar 2021, o 13:31

Biskup napisał(a):Witam z kraju, Właśnie trafiłem na Wasze forum. I widzę iż to coś nowego. Ale fajna rzecz, bo takich informacji właśnie szukałem w internecie i nie ma za wiele konkretnych informacji tego typu dla tych co zamierzają wyjechać z Polski.
Same jakieś śmieciowe rzeczy po tych wszystkich portalach polskich.
Właśnie jestem na etapie pożegnania się z PL i wyjazdem.
Jeszcze nie zdecydowaliśmy do jakiego kraju wyemigrujemy, ale pomysły są dobre. Kasa na początek też jakaś jest.
Mamy dwójkę dzieci, ale Polski mamy naprawdę serdecznie dość i czas na podjęcie w końcu tej męskiej decyzji.
Także pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu Forum. Super pomysł. Pozdrawiam jeszcze z Polski :)

Cześć,
Dlaczego doszło tutaj do konfliktu męskości?
Honorine65

Postprzez Honorine65 » 29 mar 2021, o 13:33

valentind94 napisał(a):
Biskup napisał(a):Właśnie że nie. Czas już skończyć z tym stereotypem z lat 90 tych. W tej chwili Pruszków kwitnie A nowy burmistrz Pruszkowa działa bardzo dobrze i dużo robi dla miasta i jego mieszkańców. Wystarczy sprawdzić wiadomości z Pruszkowa i jak są wydawane pieniądze z Unii.

Więc pozwólmy mu pracować i wprowadzać zmiany.

A o jakiej zmianie mówisz?
Honorine65

Następna strona

Powrót do Gdzie mieszkasz? Skąd do nas przychodzisz? Przywitaj i przedstaw się na forum